sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Keskusvalvomo

Webfetti.com



Tämä on jatkoa edelliselle....
Katso taaksepäin. Eli unelmayhteisön toiminnan kuvaamista.
Keskusvalvomossa tehdään työtä vuorokauden kaikkina hetkinä. Se on myös pisteytetty työ.

Yhteisön asukas varaa keskusvalvomolta ajan ja tekee yhdessä keskusvalvomon työntekijän kanssa suunnitelmat, mitä töitä haluaa tehdä yhteisössä. Töiden määrät arvioidaan tilastojen ja suositusten perusteella.
Aamuisin tai vaikka keskellä päivääkin yhteisön asukas katsoo asunnossaan tietokoneensa näytöltä, mitä töitä on luvannut tehdä ja kuinka paljon ja mitkä niistä ovat kiireellisiä eli ehdottomasti mentävä. Hän kirjaa itse työn aloittamisen ja lopettamisen.

Keskusvalvomon tietokonenäytöillä ilmoitetaan, jos joku merkittävä työpiste on jäämässä ilman työntekijää. Kukaan ei saa poistua, ennen kuin seuraava tulee työpisteeseen. Tarvittaessa hälytetään kännykkään, joita kukin pitää mukaan.

Töihin voi pyytää opastajan, jos ei saa tehdyksi tai jaksa tai tuntuu ettei sovikaan tähän hommaan.

Keskusvalvomoon voi tulla myös reservisiksi odottamaan, jos tarvittaisiin nopeasti jonnekin. Tämä reservinä olo on myös pisteytettyä työtä.
Keskusvalvomossa tarkkaillaan myös joitakin valvontakameroita, joita on mm. lasten tiloissa ja joissakin yhteistiloissa. Näiden tilojen ovilla on merkintä, että paikka on valvottu. Jos tulee jotain, johon pitää puuttua, niin lähetetään vartija paikalle. Vartija voi istua reservissä keskusvalvomossa tai kierrellä käytävillä tai ottaa vastaan hälytyksen kännykkäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti