tiistai 2. helmikuuta 2010

ELÄKEONGELMIA

Webfetti.com



Niillä on ongelmia, kun me elämme nykyään niin kauan. Olemme eläkkeellä keskimäärin 20 vuotta, kun ennen olimme vain 5 - 10 vuotta. Näiden 5 - 10 vuoden mukaan olemme eläkkeemme säästäneet. Ja sitten käytämme kaksinkertaisen määrän.
Meitä on PALJON! Olemme suuri ikäluokka.

Kyllä nyt ihmetyttää oma eläminen. Täytyisikö alkaa vain rapistua? Pitäisikö ruveta syömään epäterveellisesti? Kerrankin hyvällä omallatunnolla viettäisi oikein rappioelämää, ei tarvitsisi sitten käyttää eläkerahastoja.

Oishan se ihanaa. Olutta joka päivä. Ja pizzaa niin paljon kuin jaksaa syödä. Sitten jälkiruoaksi laskiaispullia runsaan kermavaahdon kanssa. Illalla istuisi lepotuoliin suklaakonvehtirasian kanssa. Voisi kyllä hakea myös suklaapuodin ihania konvehteja. Viinikin on hyvää. Punaviiniä ja paljon juustoja ja pähkinää. Pitäisi ehkä mennä laivan seisovaan pöytään ja ahtaa maha täyteen ruokaa.

Kaikenlaisen rasittavan liikunnan lopetan, etten vain pysyisi terveenä. Makaan vain. Katson tv:tä ja luen. En pistä nokkaani ulos muuta kuin silloin kun lähden herkkuja ostelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti